Šafrán, kardamom, kurkuma, skořice a další koření… To je vůně indických specialit, které návštěvníkům letos na festivalu představí plzeňská pobočka Bombay Express. Kuchaři Bombay Express pocházejí z Indie, odkud se také dováží řada ingrediencí pro jejich severoindickou kuchyni.
Na své si přijdou i milovníci zmrzliny. Kaznějovské zmrzlinářství s kavárnou vyrábí stoprocentní přírodní vlastní zmrzlinu nejrůznějších příchutí. Snaží se podporovat hlavně český trh a výhradně používat české suroviny jako je jihočeská smetana a plnotučné mléko. Ovoce berou v sezóně od místních sadařů, to exotické pak od dodavatelů.
Chybět nebudou ani skvělé zákusky a výtečná vína či festivalové TUTO pivo. Speciální várku exkluzivně pro festival uvařil Pivovar Radouš. Večer doplní atmosféru náplavky hudební produkce.
Se svým zcela novým foodtruckem dorazí mimo jiné i profesionální kulinářský nadšenec Juicy Rare Joe. Má svoji vlastní značku zavařených omáček, dipů a chutney, které často prodává na farmářských trzích.
I letos bude součástí festivalu doprovodný program. Jednou ze soutěží o žhavé ceny pro návštěvníky bude soutěž v pojídání chilli. Organizátoři nezapomínají ani na ty nejmenší, pro které bude připravena dětská zóna. Vstup zdarma.