„Náš prostor je určený všem věkovým skupinám, zaměstnancům okolních firem, rodičům s dětmi. Pro studenty, umělce, seniory či návštěvníky kulturních akcí,“ uvedl nový provozovatel Radovan Sochor. Návštěvníci mohou přijít ochutnat snídaňové menu, kterému vévodí vejce benedikt s bílkovým soufflé. "Dělají ho asi jen další dvě provozovny v Praze," popsal Sochor specialitu kavárny. Kromě toho jsou na jídelním lístku také párky, lívanečky či krupicová kaše.
Během poledních hodin je hostům k dispozici polední menu společně s celodenní stálou nabídkou, která je inspirována tradiční francouzskou kuchyní. Po celý den si pak návštěvníci mohou vybrat z velké nabídky ginů, zahrnující dvacet druhů z celého světa, snoubené s doporučeným výběrem toniků.
„Každý by si u nás měl najít to své. Rádi bychom, aby Měšťanská beseda znovu ožila tak, jak tomu bylo v minulosti, kdy byla oblíbeným a tradičním místem pro setkávání. Hodně jsme se u našich jídel zaměřili i na kvalitu surovin. Maso bereme z vlastní farmy v bio kvalitě plemene Aberdeem Angus. Na čepu nechybí Pilsner Urquell či lokální pivovar Zlatá Kráva. Rozhodně bych doporučil i prosecco sorbet, jehož recepturu jsme dlouho vyvíjeli. Myslím, že si u nás každý vybere,“ dodal Radovan Sochor, který by chtěl po vzoru pražských podniků jako Cafe Louvre, Savoy, Imperial či Slavia z konceptu 1901 udělat podobný podnik celodenního provozu po celý rok.